woensdag 4 september 2013

Vergroot de bekendheid van uw bedrijf met bedrukte verpakkingen

Er zijn vele manieren om uw bedrijf te promoten: organiseer een grote opening, adverteer in vakbladen of deel klanten prikkels uit met als doel dat ze op een latere tijdstip terugkeren. Maar een zekere manier om uw bedrijf te promoten en mensen te helpen herinneren aan uw product/dienst, is branding. Door branding van uw bedrijf en logo, zorgt u ervoor dat de klanten niet vergeten wie u bent en (hopelijk) hoe geweldig uw dienst was. Als u weleens naar een beroemd restaurant bent geweest, dan heeft u vast hun bedrijfsnaam/logo overal om u heen gezien. Aan de buitenkant, op de muren, op de kleding en zelfs op hun doggybags (al vraag ik me af of luxe restaurants overgebleven eten meegeven). De klanten zullen tegen de tijd dat ze vertrekken in staat zijn om dat logo als een politie-tekenaar na te kunnen tekenen. Als u uw merk wilt verspreiden onder uw doelgroep, is bedrukte verpakking (tasjes, dozen etc.) een geweldige manier om dat te doen.


Wij mensen zijn van nature visueel ingesteld en klanten hebben meer kans om uw logo dan uw werkelijke naam te onthouden. Door bedrukte verpakkingen te gebruiken, creëert u top of mind awareness bij de klant. Als u top of mind awareness hebt gecreëerd bij uw klant, is de kans groter dat zij als eerste aan uw bedrijf of merk denken als
zij weer een product of dienst nodig hebben. Door deze naamsbekendheid bent u de concurrent een stap voor.

D.J.Hoogstraten Verpakkingsmaterialen BV kan uw logo op plastic tassen, kartonnen dozen, rekwikkelfolie, tape, enveloppen, headerbags en op nog veel meer verpakkingen bedrukken.

D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen BV adviseert u graag. Neem contact met ons op en laat u verrassen door onze vele mogelijkheden op het gebied van bedrukken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten